Главная » 2015 » Май » 29 » Завершающие этапы открытия дома под ремонт (требуется активность от владельцев квартир)
08:40
Завершающие этапы открытия дома под ремонт (требуется активность от владельцев квартир)

Момент відкриття нашого будинку під заселення невпинно наближається, тому для максимального пришвидшення даного процесу ОСББ разом з усіма власниками квартир потрібно пройти НАСТУПНІ етапи:

 

Етап № 1. Кожному власнику квартири особисто укласти договір на обслуговування з ОСББ.

З метою швидкого та максимально ефективного виконання даного етапу ОСББ був складений та затверджений ГРАФІК укладання договорів із власниками квартир. Підписання договорів між власниками квартир та ОСББ розпочнеться 02 червня та триватиме 10 днів (до 12.06.2015 р.) і відбуватиметься за адресою: м. Київ, вул. Попудренка, буд. 26/9.

Безпосередньо ГРАФІК, який буде узгоджуватись с кожним власником квартири особисто по тел. та/або за допомогою електронної почти, та перелік документів, які потрібно мати при собі в момент укладення договору на обслуговування з ОСББ, а також безпосередньо сам ДОГОВІР між власниками квартир та ОСББ і Гарантійні зобов'язання співвласників будинку для попереднього ознайомлення будуть викладені окремим повідомленням в найближчий час.

Велике прохання і наголос до співвласників будинку: ЗАЗДАЛЕГІДЬ уважно ознайомитися з договором та гарантійним зобов'язанням, щоб безпосередньо процес підписання у часі був максимально скорочений, оскільки оформлення документів буде проходити згідно чітко розписаного вищезгаданого графіку, щоб не затримувати інших його учасників.

 

Етап № 2 Після укладання договору на обслуговування з ОСББ САМОСТІЙНО укласти договір на обслуговування з ПАТ «КИЇЕНЕРГО».

Адреса та попередній перелік документів будуть викладені окремим повідомленням у найближчий час.

Нагадуємо, що тільки після того, як буде укладено 60-70% договорів між власниками квартир та ПАТ «КИЇВЕНЕРГО», у наш будинок ЦЕНТРАЛІЗОВАНО будуть подані світло та вода, що стане остаточною підставою для відкриття будинку під ремонтні роботи.

Звертаємо вашу увагу на те, що наразі не дивлячись на чисельні переговори та зустрічі із керівництвом ПАТ АК «КИЇВВОДОКАНАЛ», останнє фактично не готове укладати індивідуальні договори на постачання холодної води з кожним власником приміщення, у зв’язку з чим у власників приміщення необхідності в укладенні таких договорів наразі немає.

 

Етап № 3 . Після підписанням вищезгаданих договорів, ОСББ має провести пусконалагоджувальні роботи з метою виявлення можливих недоліків та оперативного їх усунення, а також опломбування індивідуальних вузлів обліку холодної води.

Для виконання даного етапу уповноважені представники ОСББ, які будуть приймати участь у проведенні пусконалагоджувальних робіт, повинні мати можливість безперешкодного доступу до приміщень.

У зв’язку із цим, окрім відповідного пакету документів В МОМЕНТ УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ НА ОБСЛУГОВУВАННЯ З ОСББ, тим власникам, які вже забрали ключі у представника КП «ЖИТЛОІНВЕСТБУД-УКБ», потрібно надати ОСББ під розписку один комплект ключів для того, щоб при проведенні пусконалагоджувальних робіт у представників ОСББ та КП «ЖИТЛОІНВЕСТБУД-УКБ» була оперативна можливість виявляти недоліки та оперативного їх усувати. Після проведення пусконалагоджувальних робіт ключі будуть поверненні власникам приміщень.

Ті ключі від приміщень, які ще не були передані власникам, будуть централізовано передані ОСББ. Після цього отримати ключі від приміщень можна буде в ОСББ.

Звертаємо Вашу увагу, що пусконалагоджувальні роботи можуть бути ефективно проведені тільки у разі наявності у представників ОСББ ключів від 100 % приміщень. У разі, якщо по тим чи іншим обставинам ключі не будуть передані власниками приміщень ОСББ в момент підписання договорів про надання житлово-комунальних послуг, власник приміщення, який не передав ключі, зобов’язаний буде бути присутнім при проведенні пусконалагоджувальних робіт особисто; в протилежному випадку даний власник буде нести особисту відповідальність за затоплення своєї, а також інших квартир, та наслідки цього затоплення.

Перелік квартир, яким ОБОВ’ЯЗКОВО потрібно мати при собі комплект ключів під час укладання договору з ОСББ, буде викладений окремим повідомленням в найближчий час.

Таким чином, ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що ПРИСКОРЕННЯ відкриття будинку під заселення наразі залежить насамперед від АКТИВНОСТІ усіх власників квартир: чим швидше будуть укладені договори з ОСББ, а згодом і з ПАТ «КИЇЕНЕРГО» , тим швидше ми всі почнемо робити ремонти.

З повагою, ініціативна група.

Просмотров: 427 | Добавил: ceneya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar