Главная » 2015 » Июль » 13 » В Киевэнерго подано 93 заявления
22:36
В Киевэнерго подано 93 заявления

Повідомляємо вас про те, що сьогодні 10 липня 2015 року до ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» ОСББ було централізовано подано 93 заяви власників квартир нашого будинку на укладення індивідуальних договорів про користування електричною енергією. Сканкопія листа від ОСББ додається.

ОСББ зі своєї сторони зробило ВСЕ МОЖЛИВЕ, щоб максимально прискорити укладання індивідуальних договорів про користування електричною енергією, але наразі все залежить тільки від ПАТ «КИЇВЕНЕРГО».

 

Також акцентуємо Вашу увагу, що вільне користування електричною енергією та оплата вартості спожитої електричної енергії здійснюється з дня опломбування індивідуальних вузлів обліку електричної енергії уповноваженим представником ПАТ «КИЇВЕНЕРГО».

 

Після опломбування індивідуальних вузлів обліку уповноваженим представником ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» мешканці повинні САМОСТІЙНО звернутися до ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» за адресою: м. Київ, вул. Бориспільска, буд. 6-А для підписання індивідуальних договорів про користування електричною енергією.

 

Ті власники квартир, які в силу тих чи інших причин не подали ОСББ заяву про укладення індивідуальних договорів про користування електричною енергією, повинні САМОСТІЙНО звернутися до ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» для укладання вищевказаних договорів; наразі, квартири таких власників до електроенергії підключені не будуть; електропостачання в дані квартири буде надане тільки після укладання власником індивідуального договору про користування електричною енергією.

 

Дата централізованого опломбування індивідуальних вузлів обліку уповноваженим представником ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»  буде повідомлена додатково.

 

З повагою,

ОСББ Миколи Лебедєва №4/39-А

Просмотров: 371 | Добавил: ceneya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar