Главная » 2015 » Июнь » 8 » Прогресс в подписании договоров
11:57
Прогресс в подписании договоров

Інформуємо вас, що станом на кінець дня 5 червня укладено 54 договори з власниками квартир. Дякуємо всім, хто знайшов можливість для цього!

Як повідомлялось раніше, відкриття будинку під ремонтні роботи можливе після укладання договорів не менш ніж з 70% власників приміщень, тобто не менш ніж 112 із 159 наявних у будинку.

Ми всі зацікавлені в якнайшвидшому заселенні будинку та намагаємось забезпечити підписання необхідної кількості договорів до кінця наступного тиждня.

 

Для прискорення процесу заселення будинку, просимо тих, хто ще не призначив зустріч для підписання договорів, зробити це найближчим часом. Для цього необхідно зв'язатися телефоном із Русланом (0975429164) або Олегом (0503100548) і домовитися про зручну дату та час зустрічі.

Також для ефективного проведення пуско-налагоджувальних робіт, перевірки герметичності системи опалення в квартирах, встановлення пломби на індивідуальні вузли обліку холодної води, кожен з власників квартир має тимчасово, на період виконання робіт, передати ОСББ ключі від квартири. В іншому випадку, власник приміщення (або його представник) має бути присутнім при проведенні всіх необхідних випробувань.

 

З повагою,
ОСББ Миколи Лебедєва №4/39-А

Просмотров: 358 | Добавил: ceneya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar