Главная » 2015 » Июнь » 4 » Приходите подписывать договор (Напоминание)
15:10
Приходите подписывать договор (Напоминание)

Нагадуємо, що як раніше і повідомлялося, В ПЕРІОД З 2 ПО 12 ЧЕРВНЯ, розпочався процес підписання договорів між власниками квартир та ОСББ. В перші два дні укладено 28 ДОГОВОРІВ із співвласниками будинку.

Наполегливо закликаємо співвласників АКТИВНО включатися в процес і визначатися із датою та часом підписання договорів по телефону із Русланом (0975429164) або Олегом (0503100548).

Звертаємо Вашу увагу, що будинок буде відкритий під ремонтні роботи лише за умови заключення 70% ДОГОВОРІВ, а це - 112 ПРИМІЩЕНЬ З 159 тих, що є у будинку!

Також, ще раз наголошуємо, що при укладанні договорів, кожен з власників квартир має передати ОСББ ключ від квартири, щоб ОСББ мало можливість провести пуско-налагоджувальні роботи та перевірити герметичність системи отоплення в кожній квартирі, а також встановити пломби на індивідуальні вузли
обліку хододної води.

Пусконалагоджувальні роботи можуть бути ефективно проведені тільки у разі наявності у представників ОСББ ключів від 100% приміщень. У разі, якщо по тим чи іншим обставинам ключі не будуть передані ОСББ чи власники не зможуть бути присутніми при проведенні пусконалагоджувальних робіт особисто, то такі власники будуть нести ОСОБИСТУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за затоплення своєї, а також інших квартир згідно ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА.

Просмотров: 442 | Добавил: ceneya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar