Главная » 2015 » Февраль » 19 » Последние новости по дому от ИГ за 19.02.2015
14:58
Последние новости по дому от ИГ за 19.02.2015

Добрий день, шановні інвестори нашого будинку!

У зв'язку із наявністю на форумі активної полеміки стосовно доцільності функціонування ОСББ та у зв'язку із необхідністю внести ясність у стан справ щодо передачі нашого будинку на баланс ОСББ, хочу повідомити наступне.

По-перше, ОСББ створене та зареєстроване в установленому чинним законодавством України порядку. Рішення про прийняття нашого будинку на баланс ОСББ вже прийняте, ЖІ належним чином повідомлений про це рішення. Тому, ЖІ зобов'язаний передати наш будинок на баланс саме ОСББ, а не іншим організаціям. Дану позицію підтвердила Дніпровська РДА у своїх листах-відповідях на запити ОСББ та ЖІ. Зважаючи на це, всі розмови щодо передачі нашого будинку на баланс ЖС втратили свою актуальність.

По-друге, станом на сьогоднішній день ЖІ не ухиляється від процедури передачі нашого будинку на баланс ОСББ:
- голові ОСББ була передана більша частина технічної документації;
- активно проводяться переговори щодо визначення етапності процедури передачі нашого будинку на баланс ОСББ з урахуванням необхідності перевірки всіх інженерних систем в межах цього опалювального сезону.

Тому, зараз немає необхідності блокування інвесторами нашого будинку роботи ЖІ, оскільки це може зашкодити переговорному процесу.

По-третє, Правлінням ОСББ та членами ІГ на основі переданої ЖІ технічної документації по нашому будинку:
- проведені попередні консультації з Київенерго та Київводоканалом на предмет укладення договорів електро-, водо- та теплопостачання;
- проведені переговори з організаціями, які в подальшому будуть обслуговувати інженерні системи нашого будинку (ліфти, протипожежна система, система димовидалення тощо).

З урахуванням цієї попередньої роботи, проведеної Правлінням ОСББ та членами ІГ, ми сподіваємось на укладення зазначених договорів у найкоротші терміни.

По-четверте, на наступному тижні планується провести засідання ініціативної групи (про час, дату і місце буде повідомлено окремо), на якому кожен інвестор зможе більш детально ознайомитись із результатами роботи ОСББ та з процедурою передачі нашого будинку на баланс.

На жаль, я не маю можливості постійно відслідковувати повідомлення на форумі, а тому з метою оперативного отримання інформації зі мною завжди можна зв'язатися по телефону (097 542-91-64), або надіслати мені повідомлення на e-mail (rkravchenko1@gmail.com).

З повагою, Руслан

Просмотров: 373 | Добавил: ceneya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar