Главная » 2015 » Июнь » 18 » Использование средств, собранных путем благотворительных взносов
22:22
Использование средств, собранных путем благотворительных взносов

Нагадуємо Вам, що під час підписання договорів на обслуговування Вами були отримані квитанції на оплату благодійного внеску у розмірі 1000,00 грн

Доводимо до Вашого відома, що з перших надходжень для будинку, наразі, були придбані:
-   Обладнання системи ОДС "Промінь" для диспетчеризації ліфтів та інженерного обладнання будинку з функціями  дистанційного керування, гучномовного зв'язку та інше, яка в співвідношенні «функціональність-ціна-якість» є найбільш привабливою на сучасному ринку диспетчеризації; а найближчим часом будуть проведені пусконалагоджувальні роботи даної системи. 
- Закуплені пломби до лічильників холодної води та замки навісні для ящиків, в яких будуть знаходитися лічильники тепла, тощо.

Оскільки на останніх зборах співвласників будинку, що відбулися 14 червня 2016 року, були прийняті рішення про забезпечення будинку охороною та  встановлення автоматичного шлагбауму з метою збереження пішохідної зони у подвір’ї будинку, найближчим часом необхідно закупити:
-    Відео обладнання для здійснення спостереження за прибудинковою територією, а саме: відео реєстратор, жорсткий диск, відеокамери 5 шт., блоки живлень та ін.; провести відповідні монтажні та налагоджувальні роботи даного відео обладнання.
-    Обладнати робоче місце для охорони, а саме: пункт диспетчеризації (комп’ютер+монітор), два спальних місця та два робочих місця, оскільки охорона буде знаходитися в будинку цілодобово.
-    Шлагбаум автоматичний та два пульти до нього; провести відповідні монтажні та пусконалагоджувальні роботи.

Окрім цього,  потрібно у найкоротші сроки закупити увесь необхідний для утримання будинку та прибудинкової території інвентар: мусорні баки (4 шт.), драбини, швабри, граблі, шланги, спецодяг для працівників, а також сантехнічні та інженерні інструменти для обслуговування мереж будинку та ін.

Оскільки перші надходження за житлово-комунальні послуги надійдуть  на рахунок ОСББ лише в кінці першого місяця функціонування будинку, ЗАКЛИКАЄМО УСІХ СПІВВЛАСНИКІВ БУДИНКУ СПЛАТИТИ БЛАГОДІЙНИХ ВНЕСОК для максимально комфортного та 100% функціонування будинку з самого початку. Акцентуємо Вашу увагу, що благодійні внески будут використанні ВИКЛЮЧНО на вищезазначені цілі та лише на користь і в інтересах співвласників нашого дому; всі закупівельні операціі будуть підтверджені ДОКУМЕНТАЛЬНО.

Також УСІХ БАЖАЮЧИХ додатково допомогти в облаштуванні нашого будинку, у кого є старі меблі чи оргтехніка, ПРОСИМО ЗВЕРТАТИСЯ ДО ОСББ! Наразі необхідні б/в побутова техніка та меблі для обладнання робочих місць охорони: електрочайники (2шт.), мікрохвильовки (2 шт.), мобільні телефони (2 шт.), пилосос, столи (3 шт), стільці (3 шт) , спальні місця (2 шт.), настільні лампи (3 шт.). Особа до якої можна звернутися з цього питання: 093-582-57-35, Євген.

Шановні співвласники, закликаємо Вас бути небайдужими до нашої спільної власності та дякуємо всім, хто сплатив благодійний внесок! Щиро сподіваємося на Ваше розуміння, свідомість, солідарність та заздалегідь дякуємо!

З повагою, ОСББ

Просмотров: 559 | Добавил: ceneya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar