Главная » 2015 » Июль » 13 » Дополнительные разъяснения от представителей ОСББ
22:41
Дополнительные разъяснения от представителей ОСББ

В зв’язку з тим, що на форумі виникла незрозуміла дискусія між некомпетентними та неуповноваженими особами, ОСББ у контексті піднятих питань офіційно повідомляє наступне:

 

1. Щодо укладення індивідуальних договорів на користування електричною енергією із ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»:

 

Нагадуємо Вам, що індивідуальні договори на користування електричною енергією з ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» співвласники квартир нашого будинку повинні укладати САМОСТІЙНО.

 

У зв’язку з багаточисленними відмовами ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» співвласникам квартир нашого будинку в укладенні індивідуальних договорів, ОСББ офіційно звернулось до ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»  із вимогою роз’яснити причину таких відмов, на що (як раніше вже повідомлялось) уповноважений представник договірного відділу ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» Чижик Максим Васильович пояснив, що:

 

- працівники Центрів обслуговування клієнтів ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» не мали законних підстав відмовляти власникам квартир нашого будинку у прийнятті заяв на укладення індивідуальних договорів про користування електричною енергією ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»;

 

- процедура укладення індивідуальних договорів на користування електричною енергією складається із наступних етапів:

а) подання власником квартири заяви із проханням укласти індивідуальний договір на користування електричною енергією,

б) внесення відповідальним працівником інформації про подану заяву до електронного реєстру ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» та надсилання заявки в РЕМ «ЛІВОБЕРЕЖНИЙ» на виїзд працівника РЕМ «ЛІВОБЕРЕЖНИЙ» для опломбування засобу обліку електричної енергії,

в) виїзд працівника РЕМ «ЛІВОБЕРЕЖНИЙ» для опломбування засобу обліку електричної енергії,

г) внесення працівником РЕМ «ЛІВОБЕРЕЖНИЙ» інформації про опломбування засобу обліку електричної енергії до електронного реєстру ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»,

д) власне підписання індивідуального договору на користування електричною енергією між власником квартири та ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»;

 

- етап в) (виїзд працівника РЕМ «ЛІВОБЕРЕЖНИЙ» для опломбування засобу обліку електричної енергії) виконується  ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» СУВОРО у відповідності із графіком КМДА і його реалізація для співвласників квартир нашого будинку можлива лише з вересня 2015 року.

 

Тому, у зв’язку із вищеописаною ситуацією, ОСББ, попередньо провівши переговори із керівниками ЦОК ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» та РЕМ «ЛІВОБЕРЕЖНИЙ» щодо прискорення процедури укладення індивідуальних договорів на користування електричною енергією та отримавши від них позитивну відповідь, ініціювало організовану подачу ЗАЯВОК НА УКЛАДЕННЯ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ДОГОВОРІВ НА КОРИСТУВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЮ ЕНЕРГІЄЮ виключно з метою прискорити приїзд уповноваженої особи для технічної перевірки індивідуальних вузлів обліку та їх опломбування (щоб реалізація етапу в) відбувалася не у вересні 2015 року, а найближчими днями). 

Пропозицію ОСББ організовано подати заяви на укладення індивідуальних договорів на користування електричною енергією підтримали 93 особи, які власне і подали ОСББ такі заяви. Всі інші співвласники квартир нашого будинку, хто не подав ОСББ заяви з тих чи інших причин, має право  скористатися індивідуальною процедурою укладення договору, при цьому ОСББ ніяких перепон цьому не чинить.

 

Таким чином, ОСББ взяті на себе зобов’язання в частині прискорення процедури  укладення індивідуальних договорів на користування електричною енергією виконало у повному обсязі та претензій з цього приводу не приймає, і найближчим часом (як і повідомлялось раніше) повідомить про дату виїзду відповідального працівника РЕМ «ЛІВОБЕРЕЖНИЙ» для опломбування по квартирних засобів обліку електричної енергії.

 

2. Щодо пусконалагоджувальних робіт систем гарячого водопостачання (ГВС) та опалення:

В будинку наразі ведуться  роботи з усунення недоліків в роботі  ІТП (індивідуального теплового пункту) -  КЛЮЧОВОЇ інженерної системи, яка відповідає за систему гарячого водопостачання (ГВС) та систему опалення.

Як зазначалось в попередніх повідомленнях, згідно Акту рекламації ІТП (https://drive.google.com/open?id=0B9IY9wRLxSjhOWNva1FuczRaRVE), БУЛО ВИЯВЛЕНО РЯД СЕРЙОЗНИХ І НЕСУМІСНИХ ІЗ НОРМАЛЬНОЮ ЕКСПЛУАТАЦІЄЮ ІНЖЕНЕРНОГО ОБЛАДНАННЯ недоліків, ДОПУЩЕННИХ ЗАБУДОВНИКОМ, які він наразі усуває, згідно з вищезазначеним актом. Тільки після усунення цих недоліків розпочнеться перевірка СИСТЕМ ОПАЛЕННЯ  ТА ГАРЯЧОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ, про результати якої буде повідомлено одразу після їх усунення.

 

3. ЩОДО АКТІВ ОПЛОМБУВАННЯ ЛІЧИЛЬНИКІВ Х/Г ВОДИ:

Наразі ЗАКІНЧУЄТЬСЯ підготовка актів пломбування індивідуальних вузлів обліку  х/г води, які будуть надані власникам у найближчий час – ДАТА БУДЕ ПОВІДОМЛЕНА ДОДАТКОВО.

 

4. ЩОДО ЗАКІНЧЕННЯ ПУСКОНАЛАГОДЖУВАЛЬНИХ РОБІТ:

Підсумкові результати пусконалагоджувальних робіт кожної з систем будуть зафіксовані в актах прийому-передачі і за підписами уповноважених осіб забудовника/субпідрядника, ОСББ в особі головного інженера, та обслуговуючих організацій, і будуть надані за вимогою бажаючих для ознайомлення.

 

Також повідомляємо Вам, що в силу значної завантаженості членів Правління ОСББ та ІГ, ОСББ не в змозі оперативно відслідковувати інформацію на форумі та в інших засобах масової інформації та реагувати на неї, тому подібні дискусії коментуватися не будуть.

 

Якщо Вас цікавить будь-яке питання стосовно життєдіяльності нашого будинку, наполегливо рекомендуємо звертатися виключно до УПОВНОВАЖЕНИХ ОСІБ  в телефонному режимі  (Руслан – тел.  097 542-91-64, Ольга Віталіївна – тел. 066 591-16-26), або у прийомні дні ОСББ: вівторок, четвер, з 18 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв. за адресою: м. Київ, вул. Попудренка, буд. 26/9.

 

З повагою,

ОСББ «Миколи Лебедєва 4/39-А»​

Просмотров: 1077 | Добавил: ceneya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar