Главная » 2015 » Май » 24 » Альтернативный проект управления домом
17:40
Альтернативный проект управления домом

Доброго дня, шановні співвласники нашого будинку!

В завершальній стадії підготовки нашого будинку під заселення, серед учасників ОСББ з'явився Анатолій Григорович, позиція якого принципово не співпадає з позицією ініціативної групи. Зазначаємо, що протягом 6 місяців, Анатолій Григорович не був присутній на жодному з майже 30 проведених зборів та не вносив жодних пропозицій і раптово зайняв дуже активну позицію із критикування ініціативної групи.

Протягом тижня ініціативною групою будуть опубліковані: договір, гарантійні зобов'язання співвласників будинку на час проведення ремонтних робіт, посадові інструкції співробітників осбб, регламентні роботи з обслуговування інженерних систем будинку, бюджет на рік та тариф, щоб усі співвласників нашого будинку могли ознайомитися з цими документами перед проведенням загальних зборів.

В свою чергу, просимо Анатолія Григоровича надати альтернативний проект управління нашим будинком, запропонувати управляючого, який буде поєднувати ще й обов'язки головного інженера та юриста, бухгалтера; свій список регламентних робіт, бюджет та тариф на рік.

У Анатолія Григоровича є можливість презентувати свій проект на загальних зборах інвесторів нашого будинку, які відбудуться 6 червня, а у співвласників нашого будинку буде можливість обрати серед запропонованих варіантів. Якщо співвласники приймуть рішення на користь проекту Анатолія Григоровича, ініціативна группа готова передати йому функцію управління будинком.

Нагадуємо, що запропонований управлінням склад осбб та тарифи з обслуговування діють до кінця поточного року та в наступному році будуть перезатверджені в залежності від потреб нашого будинку.

З повагою, ініціативна група.

Просмотров: 452 | Добавил: ceneya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar